A sokszínű és befogadó munkakörnyezet részeként aktívan támogatjuk a munkavállalók által szervezett csoportok megalakulását

Elindítottuk Észak-Amerika első női csoportját - a Keller Women in Construction (KWIC - Keller Építőipari Nők) hálózatát.

A KWIC lehetőséget biztosít a nők számára gondolataik, erőforrásaik és ötleteik megosztására, a szervezet és az építőipar szakmai fejlesztésének elősegítése érdekében.

A befogadás, felvétel, megtartás és karrierfejlesztés támogatásáért a KWIC különböző eseményeket szervez, például webes szemináriumokat a szakmai fejlesztéssel kapcsolatban, hálózatépítési üléseket, közösségi segélyprogramokat a helyi iskolák felé és mentorálást is kínál.

Az vezetőség számos különböző szerepű női kollégából áll, mérnöktől kezdve a humánerőforrásokon át a kommunikáció és marketingig. A Keller észak-amerikai vezetői csapatának támogatását élvezi.

James HIND, a Keller North America elnöke a következőt mondta: „Amíg mi elkötelezettséget vállalunk a sokszínűség és a befogadás mellett, a nők továbbra is alulreprezentáltak mind a Keller munkavállalói, mind az építőipar egészének tekintetében. Határozott meggyőződésem, hogy a KWIC létrehozása egy jelentős lépést jelent ezen probléma orvoslásában, és ezért a teljes körű támogatásomat élvezi.”