A Kellernél elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy hozzájáruljunk a fenntartható fejlődéshez, és vevőinkkel, illetve érdekelt feleinkkel együttműködve dolgozzunk azon, hogy csökkentsük a lehetséges hatásokat.

Mit jelent számunkra a fenntarthatóság

A fenntarthatóság jelentését a Kellernél a négy P segítségével határozzuk meg:

A fenntarthatóság iránti kötelezettségvállalásunk

Az Egyesült Nemzetek Fenntartható Fejlődési Céljai (az SDG-k) a világ legnagyobb kihívásaival kívánnak foglalkozni és egy univerzális nyelvezetet biztosítanak a fenntarthatósághoz.

Ezen felül hasznos keretrendszert biztosítanak, hogy megérthessük miként járulnak ehhez hozzá a Kellernél elvégzett különböző projektek és tevékenységek.

Hiszünk abban, hogy az alábbi nyolc cél tekintetében tudjuk a legnagyobb hatást elérni, mivel ezek vannak szoros összhangban a fő tevékenységünkkel.

Vezető szerepünk

Az emberek naponta világszerte élnek és dolgoznak a Keller, vagyis a világ legnagyobb geotechnikai szakvállalkozója által előkészített terepeken.

A legjobb megoldások

Az eljárásaink önmagukban, vagy egymással kombinálva kihívások széles skáláját képesek megoldani az építőipari ágazataiban, az ipari, kereskedelmi és lakásprojektektől kezdve a gátakhoz, alagutakhoz, szállítmányozáshoz és vízkezeléshez szükséges infrastruktúra kiépítéséig, illetve a környezeti kihívásokat érintő projektekig.

A globális erősségek és a lokális fókusz tesz minket egyedivé. A helyi piacokkal és talajfeltételekkel kapcsolatos tudásunk miatt tökéletes helyzetben vagyunk arra, hogy megértsük és reagáljunk egy adott helyi mérnöki kihívásra. A globális tudásbázisunk lehetővé teszi, hogy temérdek tapasztalathoz és az iparág legkiválóbb szakembereihez férhessünk hozzá az optimális megoldás érdekében. A munkáink egy jelentős részét a Tervezés és megépítés ajánlatok alapján, innovatív tervezési megoldásokkal nyerjük meg.

A 10 000 munkavállalóval és a hat kontinensre kiterjedő tevékenységünk mellett rendelkezünk  emberekkel, szakértelemmel, tapasztalattal és pénzügyi stabilitással ahhoz, hogy gyorsan tudjunk reagálni, megnyerjük a munkát és biztonságban véghez tudjuk vinni.

A globális források és a helyi tudás összekapcsolásával a világszerte a legnagyobb és legtöbbet követelő projektekkel is meg tudunk birkózni, de a mindennapi munkánk is ugyanolyan fontos, mindezt összevonva pedig páratlan mértékben évi 7 000 projekttel birkózunk meg.

Bizonyított eredmények az egészség és a biztonság terén   

Meggyőződésünk, hogy az általunk végzett tevékenység során senki sem szenvedhet sérülést, míg a végső célunk a teljes balesetmentesség.

Bizonyított eredményeink vannak: az iparágon belül az egyik legalacsonyabb baleset aránnyal rendelkezünk, illetve azon elkötelezettségünk, hogy vezetőink és munkavállalóink a „Gondolj a biztonságra, dolgozz biztonságosan, érj haza biztonságban” eszmét kövessék díjakat és elismerést érdemeltek ki az iparági testületektől és az ügyfeleinktől egyaránt. 

A tanulás támogatása a geotechnikai közösségen belül

Büszkék vagyunk a geotechnikai iparágon belül felvállalt vezetői szerepünkre az ismeretek fejlesztése és megosztása tekintetében, illetve az egész iparágra vonatkozó megközelítések fejlesztésére. A csapatunkon belül sokan kulcsfontosságú szerepeket töltenek be szakmai társulásokban és ipari tevékenységekben világszerte, ezzel hozzájárulva az egész iparágra kiterjedő előírásokhoz, iránymutatásokhoz és szabályzatokhoz.

Helyi vállalataink rendszeresen megosztják tudásukat a munkavállalókkal, a szakértőkkel, a vevőkkel és a beszállítókkal szakmai dokumentumok, szemináriumok és helyszíni látogatások kombinációja nyomán. Az ilyen típusú munka nem csak az iparágunkat segíti, hanem remek lehetőségeket teremt arra, hogy egyénileg elismerjék és jutalmazzák kollégáinkat a hozzájárulásaikért.

Oktatási partnerségek

A dolgozók közeli kapcsolatot ápolnak a partneregyetemekkel, hogy megoszthassák a bevált gyakorlatokat és példákat mutassanak be a legkorszerűbb mérnöki megoldásokra.

A Keller ezen felül összefogott az egyesült királyságbeli University of Surrey egyetemmel egy kutatási projekt kapcsán, hogy minden tevékenységünk kapcsán beazonosítsák és elősegítsék a bevált gyakorlatokat.

Fenntarthatóság cselekvésben

A Keller rig on the Sallanches project

Geotechnikai megoldások

az alacsony szén-dioxid-kibocsátású, alacsony környezeti hatású épített környezetért
az alacsony szén-dioxid-kibocsátású, alacsony környezeti hatású épített környezetért
az alacsony szén-dioxid-kibocsátású, alacsony környezeti hatású épített környezetért
az alacsony szén-dioxid-kibocsátású, alacsony környezeti hatású épített környezetért
Tudjon meg többet