Hiszünk abban, hogy az általunk végzett munka, vagy nyújtott szolgáltatás során senki sem szenvedhet sérülést. Legfontosabb célunk, hogy az egészség és biztonság hatékony irányítása révén egyetlen baleset se fordulhasson elő nálunk.

Mindenki felelősséget vállal

Tisztában vagyunk azzal, hogy a biztonság mindenki felelőssége. Gondoskodunk arról, hogy valamennyi munkavállaló, vállalkozó és harmadik fél megfelelő képzésben részesüljön, felismerje és jelentse a nem biztonságos tevékenységet. Csak együttműködve és felismerve mindannyiunk felelősségét tudunk eredményt elérni ezen a területen.

Minden baleset megelőzhető

Úgy véljük, hogy minden sérülés és munkabaleset megelőzhető.

Nem fordulhat elő újra

Folyamatosan arra törekszünk, hogy megszüntessük a balesetek és kockázatok okait, tanulva minden esetből, hogy azok többet ne forduljanak elő.

Biztonsági előírások

Mindenkor gondoskodunk a megfelelő egészségügyi és biztonsági előírások, eljárások, valamint a megfelelő eszközök és berendezések meglétéről.

Felhatalmazás a munkavégzés leállítására

Valamennyien kötelesek vagyunk jelezni minden veszélyes tevékenységet, mindenkinek felhatalmazása van megállítani a munkavégzést amíg az nem válik biztonságossá, következmények nélkül.

Biztonsági irányítás

Vezetőink és ellenőreink felelősséget vállalnak munkavállalóink biztonságáért és elvárás feléjük ezen területek hatékony irányítása.