Kerry PORRITT, a csoporthoz tartozó vállalatok cégtitkára és a Keller jogi tanácsadója meglepődött, amikor a Mérnöki szektor top 100 legbefolyásosabb női közé választották. 

A listát az Inclusive Board igazgatóság-elnevezési cég a Financial Times napilappal partnerségben készítette el, és a 2019. október 22-i Inclusive Boards: Women in Engineering Leadership Conference (Női Mérnökök Vezetőségi Konferenciája) keretében adták ki.

Kerry ezt nyilatkozta: „Nagyon örülök, hogy ilyen inspiráló hölgyekkel együtt szerepelhetek a listán és büszke vagyok arra, hogy ebben az elismerésben részesülhettem. A Kellernél elkötelezettek vagyunk egy olyan környezet létrehozására, amelyben mindenki egyenlő lehetőséget kap arra, hogy teljes mértékig kibontakozhasson, és ahol virágzik a sokszínűség.”

Az Inclusive Board fejlesztési igazgatója, Elizabeth ONI-IYIOLA a következőket mondta: „A mérnökök hatással vannak a mindennapi életünk szinte minden egyes területére. Kerry és a ma kiemelt emberek mindegyike példakép, akik inspirálják a körülöttük lévőket, az általuk végzett munka során pedig vezető szerepet és befolyást gyakorolnak.”

A kiemelt személyek között a legnagyobb mérnöki cégek, mint az Amey, az Arup, a BAE Systems és a Laing O’Rourke felsőbb vezetői szerepelnek.